TANKI ŽIVCI

Zbog Brodarca i Josipovića premijerka Kosor se izvikala na glasnovogornika Pavića

Službena kolona vozila čekala je dok Pavić nije dobio svoju 'jezikovu juhu'. Razlog je bilo pitanje o zabrani druženja ministara s Josipovićem
 Vlado Kos, Dragan Matić/CROPIX

Premijerka Jadranka Kosor vidno uzrujana se, sjedajući u službeni auto nakon svečanosti otvaranja tvornice furnira u Otoku, okomila na glasnogovornika Mladena Pavića, piše 24sata .

Službena kolona vozila čekala je dok Pavić nije dobio svoju 'jezikovu juhu'. Razlog je bilo novinarsko pitanje – "dokad ćete biti stroga šefica i zabranjivati ministrima druženje s predsjednikom države ?"

- Ispod svake razine je da svaki dan komentiram tračeve - rekla je Kosor obraćajući se novinarima tražeći da više ne pitaju za komentar tračeva. Novinari su premijerki pokušali objasniti kako smrt Đure Brodarca nije trač, te kako su htjeli zamoliti za izjavu.

Inače, Pavić je nekoliko minuta ranije obavijestio novinare da im se premijerka neće obraćati. No, ona je sama pristupila novinarima i počela odgovarati na pitanja.

Nekoliko minuta kasnije, nakon što se kolona zaputila u Zagreb, svi auti su ponovo stali, a iz auta je izletio Mladen Pavić. Dotrčao je do novinara i zainteresirao se što su htjeli pitati premijerku.

ORIGINALAN TEKST U CIJELOSTI PROČITAJTE OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:15