SVI NA TESTIRANJE!

Zatvoren popularni zagrebački noćni klub: ‘Dobili smo informaciju od nadležnih institucija...‘

‘Odlučili smo do daljnjega zatvoriti klub, koji je bio otvoren nekoliko tjedana, odnosno do trenutka dok se situacija ne popravi‘
Ray grill Bar
 Ray Grill Bar Facebook

Nisu samo "tulumi" Adria Toura rizični za prijenos koronavirusa već je to postao još jedan zagrebački klub. Na Facebook profilu zagrebačkog Ray Grill&Cluba u utorak popodne osvanula je objava u kojoj obavještavaju svoje posjetitelje i fanove da je u klubu kraće vrijeme bilo nekoliko osoba pozitivnih na Covid-19.

- Tu smo informaciju primili od nadležnih institucija. Siljedom tih informacija, ali i vrlo promjenjive opće epidemiološke situacije u Hrvatskoj, odlučili smo u potpunosti dezinficirati klub te testirati i staviti u samoizolaciju cjelokupno osoblje radi sigurnosti svih, ali i naših zaposlenika. Odlučili smo do daljnjega zatvoriti klub, koji je bio otvoren nekoliko tjedana, odnosno do trenutka dok se situacija u Hrvatskoj ne popravi - rekao nam je Ivan Bušljeta, vlasnik kluba.

U klubu kojeg je prije epidemije koronavirusa posjećivalo do 500-tinjak posjetitelja, a nakon "otključavanja" najviše do 150 ,slijedili su preporuke kriznog stožera, ali očito je boravak u zatvorenom prostoru noćnih klubova jedan od rizičnijih prostora za prijenos koronavirusa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2024 21:54