POTPREDSJEDNIK HNS-a O STANJU U STRANCI

Vrdoljak: 'Ne postoji zapreka da Čačić bude u Predsjedništvu, ali mi biramo novu predsjednicu'

Zagreb, 160113.Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak i generalni direktor Gazprom Exporta Alexsander Medvedev sastali su se u ministarstvu gospodarstva u Vukovarskoj ulici i razgovarali o plinskom poslovanju.Na fotografiji: Alexsander Medvedev i Ivan Vrdoljak.Foto: Dragan Matic / CROPIX
 Dragan Matić / CROPIX

OSIJEK - Potpredsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak izjavio je u Osijeku da nema nikakvog raskola u stranci po pitanju najnovijeg manevra aktualnog predsjednika Radimira Čačića , kojim si želi zadržati mjesto u Predsjedništvu i tijekom odsluženja zatvorske kazne.

BORBA ZA OSTANAK U POLITICI Radimir Čačić se proglasio šefom Sjeverozapadnog saveza HNS-a

- Nema nikakvog raskola. Mi smo ranijih godina znali imati više kandidata na izbornom saboru i svaki put poslije izbornog sabora, unatoč onima koji su govorili da ćemo se raspasti, mi smo bili sve jači. Ta snaga je i dovela do toga da danas imamo 14 zastupnika i 4 ministra. Mi 23. ožujka biramo novu predsjednicu i nakon tog Sabora bit ćemo još jači - rekao je Vrdoljak, dodavši kako misli da "ne postoji statutarna zapreka da Čačić bude u Predsjedništvu stranke."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 23:12