DVA PUTA TJEDNO

Vraća se na TV ekrane: Hloverka dobiva svoj politički talk show

Show će se emitirati vjerojatno dvaput tjedno, utorkom i četvrtkom
 Boris Kovačev/CROPIX

ZAGREB - Početak ovogodišnje jesenske sheme na HTV-u pamtit će se po povratku Hloverke Novak-Srzić na tv ekrane.

Bivša v. d. direktorica javne televizije vraća se u Informativni program, ali ovog puta ne na mjesto šefice, nego kao novinarka i urednica. Hloverka će, kako neslužbeno doznajemo, dobiti svoj talk-show, koji će se zvati ili “Aktualno” ili “Tema dana”.

Hloverka će se sa svojim gostima na televizijskim ekranima ukazivati četvrtkom u 21.10, a još uvijek se razmatra i opcija da se njen show emitira dva puta tjedno, točnije četvrtkom i utorkom.

- Ne mogu ništa komentirati o mom povratku na ekrane, jer mi još uvijek nije ništa službeno potvrđeno - kaže Hloverka, koja će u jesenskoj shemi uz Branimira Bilića, čija će se emisija “U krupnom planu” unatoč mnogim negativnim kritikama nastaviti prikazivati ponedjeljkom u 21.10 sati, zasad jedina imati svoju političku emisiju u prime-time terminu javne televizije.

Budućnost Dnevnika

Kakva je budućnost središnjeg HTV-ovog “Dnevnika” čija je prosječna ljetna gledanost bila oko sedam posto, znat će se nakon što se na Prisavlju početkom rujna izaberu preostala dva člana Uprave. Novi šef Informativnog u dogovoru s glavnim urednikom trebao bi prosuditi koliko je dobra ideja da “Dnevnik” kreće u 19 umjesto u 19.30 sati, te da umjesto dvadesetak minuta ubuduće traje oko sat vremena. ( Kl. R.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 12:59