STANJE NA CESTAMA

VOZAČI, OPREZ! Kolnici su mokri i skliski zbog kiše

Rijeka, 010511.Rijecka obilaznica. Olujni oblaci i tracak sunca na horizontu. Ilustracija. Foto: Goran Sebelic / CROPIX
 Goran Sebelic / CROPIX

ZAGREB - Ceste su mokre ili vlažne i skliske u Istri, Lici, Gorskom kotaru, na Hrvatskom primorju, u središnjoj Hrvatskoj i u dijelu Slavonije, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na autocesti A1 kroz tunele Malu Kapelu i Grič i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Tuhobić zbog radova se vozi dvosmjerno, kroz jednu tunelsku cijev.

Na Jadranskoj magistrali (D8) u mjestu Krilo Jesenice vozi se naizmjence, uz semafore, zbog radova. Preporučeni obilazak za osobna vozila: D8-Žrnovnica-Tugare-Gata-Omiš-D8, a za tranzitni promet: D8- D1 Split- Dugopolje- A1 Dugopolje- Šestanovac- D39- Šestanovac- Dubci- D8).

Do 17. svibnja zbog radova na rekonstrukciji raskrižja ulice Savezne Republike Njemačke i D30 Velikogoričke ulice u Zagrebu u zoni čvora Buzin vozi se dvosmjerno zapadnim kolnikom. Na čvoru Buzin nije moguć ulazak na autocestu A3 Bregana- Lipovac u smjeru čvora Lučko.

Zbog gužvi vozačima se preporuča obilazak preko čvora Kosnice ili Sisačka cesta – ulica Dr. L. Naletilića – Remetinečka cesta.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove redovito.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 05:18