'SMEĆE NE SMIJE U BUS'

Vozač zabranio čovjeku s povratnom ambalažom da uđe u autobus, a policija tražila da kupi još jednu kartu zbog vrečice s bocama

 Zoran Kusalo / Cropix

Vozač Libertasovog autobusa opet je glavni 'junak' jedne nelijepe priče, a ovoga puta pridružila su mu se i dva policajca, javlja Dubrovački vjesnik. Kako kaže naša uzrujana svjedokinja (podaci poznati redakciji, op.a.), vozač autobusa 1B za Mokošicu je jučer oko 11 sati na Pilama izbacio čovjeka koji je nosio bursu s praznim plastičnim bocama.

- Znači, povratnu ambalažu smiju vraćati samo ljudi koji imaju osobno vozilo! Bože sačuvaj! – ojađeno će naša sugovornica, kojoj je i sada krivo što nije reagirala s 'nekoliko prigodnih riječi' upućenih vozaču. On je, naime, rekao tom čovjeku da 'u autobus ne može unositi smeće'.

- Čovjek je uredno s abonamentom ušao u autobus i u ruci držao bursu punu plastičnih boca uredno poslaganih. Vozač se okomio na njega da je to smeće i da ne smije u autobus. Ne znam što je tu smeće... Čovjek mu je pristojno odvratio da ima kartu i pitao u čemu je problem, a vozač mu je na to rekao da mora platiti još jednu kartu za bursu ako misli ići autobusom, inače će pozvati 'caje' – kaže svjedokinja iz autobusa. - Naravno, čovjek je rekao da neće izaći, pa je vozač otišao po policiju. I eto ti ga za minut s dva 'caja' u autobus, koji zaprijete čovjeku da plati još jednu kartu za bursu ili da izađe vanka. I što će, čovjek izađe vanka! Ne možeš vjerovati što se sve događa!

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 14:42