INCIDENT NA SKUPU

Vladimira Šeksa na svečanoj sjednici napali gnjevni HDZ-ovci: Ti si sramota ovoga grada!

Kad je Šeks završio s govorom, još jedan građanin je ustao i povikao Šeksu da želi vratiti stranačku iskaznicu HDZ-a
Zagreb, 090410. Vlada, Trg sv. Marka 2.Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor sastala se sa predstavnicima braniteljskih udruga. Na slici: Vladimir Seks.Foto: Nenad Dugi / CROPIX
 Nenad Dugi / CROPIX

Svečanom sjednicom Gradskog vijeća danas je obilježen Dan grada Belog Manastira i blagdan gradskog zaštitnika sv. Martina, a proslavu je obilježio izgred kad su dvojica nazočnih verbalno napali Vladimira Šeksa , inače počasnog građanina Belog Manastira.

Na početku Šeksova obraćanja jedan od građana je ustao sa svoga mjesta te na sav glas poručio Šeksu kako neće govoriti u ovoj vijećnici i da je sramota grada, nakon čega je ispraćen iz Vijećnice. Kad je Šeks završio s govorom, još jedan građanin je ustao i povikao Šeksu da želi vratiti stranačku iskaznicu HDZ-a, kako je rekao, zaduženu opremu iz crnih fondova. I on je također ispraćen iz vijećnice.

Šeks je ocijenio da se takvim ispadima pokušava upropastiti svečani događaj, te da se takvim nerazumnim i neodgovornim ponašanjem može stvoriti loša slika o Belom Manastiru i Osječko-baranjskoj županiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:22