STIGAO I ZLATNIK

VILIBOR PRIMIO PRIJETEĆU PORUKU 'Vili, Vili, krenuo si krivim putem, vrijeme teče, nazovi znaš već koga...'

Jasno je da netko ulaže mnogo napora i sredstava da izazove strah i nelagodu kod obitelji Sinčić, komentirali su iz stožera Ivana Sinčića

'Nekoliko dana nakon prvog kruga izbora za predsjednika RH majka kandidata Ivana Sinčića na kućnoj adresi u Karlovcu primila je buket ruža i pismo naslovljeno na nju s preporukom da Ivan pozove na glasanje za jednog kandidata', objavljeno je na Facebook profilu ovog predsjedničkog kandidata koji nije ušao u drugi krug.

Kako navode, pismo je dostavljeno taksijem iz Zagreba, a vozač je obilato nagrađen za tu dostavu. Uz poruku je bio i vrijedan zlatnik čija cijena, ukoliko nije lažan, prelazi vrijednost od 4000 kuna.

Ovom nesvakidašnjem događaju nije kraj, jer je danas putem e-maila na adresu kampanje Vilibora Sinčića došla puno konkretnija poruka:

"Vili, Vili

da li ti se mami svidjelo cvijece?

to je bilo zadnje sto je covjek mogao uciniti

vrijeme tece - a ti umjesto da sam shvatis krenuo si krivim putem

nazovi znas vec koga i dogovori sastanak sa *****

hitno"

"Ovakve poruke iako apsurdne kod svakog normalnog čovjeka izazivaju nelagodu i postavlja se pitanje u kakvoj to državi živimo. Uopće ne želimo ulaziti u to čije je ovo maslo i da li je bilo koji tabor odgovoran, ali je jasno da netko ulaže mnogo napora i sredstava da izazove strah i nelagodu kod obitelji Sinčić, pogotovo kod Ivanovih roditelja", komentirali su iz stožera Ivana Sinčića.

Ime kandidata za kojeg bi, prema uputi iz tajanstvenog e-maila, trebali agitirati, zatamnili su jer, kako poručuju, "ne žele sudjelovati u ničijoj prljavoj kampanji, a posao otkrivanja ovih prijetnji će prepustiti policiji".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 00:37