SLIKU SVOJU LJUBI

Vidošević: Nećete glasati za mene jer sam pametan i lijep

'Ne treba meni ništa. Imam sjajno plaćen posao u Komori. Treba mi samo bolja Hrvatska za moje troje djece', kazao je Nadan Vidošević
 Damir Krajač/CROPIX

ZAGREB - Na izborima nećete birati mene jer me volite, jer sam pametan i lijep, birat ćete vašu budućnost i jer vjerujete da znam bolje nego drugi, naročito u ovim vremenima i izazovima s kojima se moramo nositi - poručio je nezavisni predsjednički kandidat Nadan Vidošević koji je danas i službeno započeo predsjedničku kampanju.

Tijekom govora u Novinarskom domu u Zagrebu suradnici su ga prekidali pljeskom i gromoglasnim vrištanjem. Rekao je da je “država u suštini majka kriminala” te istaknuo kako je žalosno da građani moraju pronalaziti veze da bi obavili i najbanalnije stvari.- Ne treba meni ništa. Imam sjajno plaćen posao u Komori. Treba mi samo bolja Hrvatska za moje troje djece - izjavio je Vidošević.

Istaknuo da je u utrku za Pantovčak ušao jer svojim znanjem i sposobnostima želi pomoći da se Hrvatska izvuče iz dužničkog ropstva koje joj prijeti te da iskoristi sve potencijale kako bi postala prosperitetna zemlja.

- Hrvatska je danas ugrožena i prijeti joj dužničko ropstvo u kojem će njome upravljati vjerovnici da bi vratili svoj novac i zato sam odlučio biti predsjednik. Jer znam, mogu i jer sam cijeli život stvarao - rekao je Vidošević.

Vidošević se usprotivio kriznom porezu. Kaže da je to mjera koju nitko u svijetu nije donio pogotovo jer se, kako ističe, u posljednje tri godine državni proračun povećao za 35 posto.

Unatoč tome što je od nekadašnje industrije, kako tvrdi, ostalo zgarište, Hrvatska ima značajnu infrastrukturu u koju treba ulagati. - Imamo ceste, željezničku mrežu, luke. To nas čini poželjnima za investiranje jer preko Hrvatske druge zemlje mogu komunicirati sa svijetom - istaknuo je.

Neizravno je spomenuo i neke od svojih konkurenata - Milana Bandića i Vesnu Pusić, koji tijekom kampanje građanima dijele lopte, odnosno naranče. - Danas počinje velika utrka u kojoj će pokušati doprijeti do svakog građanina, ali nemojmo dijeliti naranče i lopte već vjeru ljudima da znamo - poručio je članovima svog stožera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 07:26