MEDIJSKI PRITISAK

VIDEO: ŽESTOKI ODGOVOR KAJINU 'Vi ste ili lažov ili neznalica, a svakako ste kukavica'

U sinoćnjem Dnevniku pulske TV Nove direktor ove televizije Denis Mikolić odgovorio je na svakodnevne medijske pritiske Damira Kajina na ovu kuću i većinu drugih medija u Istri, javlja Regional Express.

Kajin je na sjednici Sabora prilikom izvještaja VEM-a većinu svog vremena posvetio medijima u Istri, s posebnim naglaskom na TV Novu i njeno vodstvo.

Uz TV prilog s TV Nove objavljujemo i tekstualni dio Mikolićeve reakcije.

Tako je na sjednici Sabora prilikom izvještaja VEM-a za 2013.god govoreći neistine, gosp. Kajin oklevetao našu TV kuću i zato mu moram odgovoriti tvrdnjom: „Gosp. Kajin vi ste ili lažov ili neznalica, a svakako ste kukavica“.

Kažete da pratimo rad samo jedne stranke .. U 2013. godini u programu TV NOVE pojavili ste se 43 puta, IDS 54, SDP 37 i HDZ 18 puta. Naravno o tome postoji dokumentacija i snimke. Odlučite sami dali ste LAŽOV ili NEZNALICA.

Usprkos našem korektnom praćenju , razračunavajući sa svojom bivšom strankom , izjavili ste da su mediji u Istri i TV NOVA, korumpirani i da naš program uređuje IDS. Tada smo obustavili pračenje vaših aktivnosti i našu ćete pažnju zaslužiti kad se ispričate za uvredu i neistinu. Zbog sumnje u neistinitost i štetnost vaših izjava i po drugim temama, dok se u Saboru javno ne ispričate djelatnicima, upravi i vlasnicima TV NOVE , vaš politički rad neće biti sadržajem našeg informiranja. A i potom gosp. Damir Kajin neće uređivati program TV NOVE , kao što ni danas to ne čini nijedna druga stranka.

Lako je Damiru Kajinu pljuvati po svemu i svima. On je građane ove države koštao do sada preko 7 milijuna kuna. 19 godina u Saboru nije odlučio u ničemu, pokrenuo ništa, jedan je od vojske političara koji iz mandata u mandat žive i na račun djelatnika TV Nove i svih drugih koji mogu samo sanjati njegovu plaću. Naši djelatnici svakog dana, subotom i nedjeljom po Istri snimaju, djecu, mlade i stare i sve njihove probleme. Prezentiramo sve najbolje što Istra ima, pokazujemo da Istra vrijedi. Veliki dio našeg truda ide u proračun iz kojeg nažalost plaćamo vašu praznu priču koja može biti puna neistina i bez ikakvog temelja u zakonu.

Niste hrvatskom proračunu 19 godina donijeli ni kunu, niste platili ni kunu PDV-a, otvorili ni jedno radno mjesto, jer to naprosto niste bili primorani činiti, vaša plaća ide bez obzira na vaš rad. A pričati o svemu i svačemu, za to ste se specijalizirali. Tužno, jer o većini stvari o kojima govorite nemate blagog pojma. Od srca vam želim da u što skorije vrijeme dobijete priliku svoju genijalnost ponuditi tržištu rada. Uvjeren sam da će poduzetnici stajati u redu da vas zaposle.

AJOJ… krivo…jer vas čeka basnoslovna mirovina, ali nećemo o tome.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:26