TARIK GA PODBADAO

VIDEO: SINČIĆ U KVIZU POTJERA Pokazaozavidno znanje, kiksao na glazbi:'Kujundžić bi ovo sigurno znao...'

 Facebook

Čelnik Živog zida i bivši predsjednički kandidat Ivan Vilibor Sinčić gostovao je u epizodi HRT-ovog kviza "Potjera" i s još dvoje natjecatelja znanjem osvojio iznos od 73.500 kuna.

U igri se poznati aktivist suočio s "lovcem" Deanom Kotigom i pokazao zavidno znanje u emisiji snimanoj prošle srijede. Ipak, bolji od njega bio je član njegovog tima, natjecatelj Domagoj, koji je u završnici kviza odgovorio na većinu od 17 postavljenih pitanja u kratkom roku od dvije minute.

Sinčić je pred kamerom bio donekle nervozan, što je i voditelja kviza Tarika Filipovića natjeralo na reakciju.

- Podržavam ono što radite i dobre su vam namjere, ne kao one iz poslovice. No za tako mladog čovjeka, premalo se smijete - rekao je Filipović Viliboru Sinčiću dodavši kako ljudi vole one koji se mnogo smiju. Mladi političar obećao se potruditi. Podbadao ga je i Dean Kotiga, pa nakon podbačaja u jednom glazbenom pitanju bivšem predsjedničkom kandidatu rekao: "Kujundžić bi ovo sigurno znao".

Sinčić je, naime, uspješno odgovarao na pitanja iz područja povijesti i kulture, no nije pokazao previše znanja kad je u pitanju glazba. Opravdao se kako to nikad nije bilo njegovo područje. S obzirom da se osvojeni iznos dijeli na troje, politčar je nastupom na HRT-u zaradio 24,5 tisuće kuna. Lovac Kotiga pohvalio je znanje tima, rekavši naposljetku kako su zasluženo pobijedili te bi mu bilo žao da su ispali, pogotovo jer je "Ivan Sinčić u dva navrata znao odgovor, ali je stisnuo krivi gumb".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:40