VESELI KRAJ POSJETA

VIDEO: PREDSJEDNICA REPUBLIKE PJESMOM ZAVRŠILA POSJET SLAVONIJI ‘Od srca zahvaljujem svim žiteljima na gostoprimstvu protekla četiri dana'

 Screenshot / Facebook

Posljednji dan posjete Požeško-slavonskoj županij Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović iskoristila je između ostalog za opuštanje.

Na svom profilu na Facebooku objavila je video u kojem je zapjevala s tamburašima i zahvalila se na toplom prijemu ovih dana: ‘Od srca zahvaljujem svim žiteljima Požeško-slavonske županije na gostoprimstvu protekla četiri dana. Pjesma je najljepša zahvala Slavoniji…’

S tamburašima je otpjevala pjesmu ‘Uzalud vam trud svirači’, a oni koji je prate na toj društvenoj mreži, uglavnom su joj upućivali riječi hvale.

Četverodnevni boravak u Požeško-slavonskoj županiji predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović završila je u gradu Kutjevu i Kutjevu d.d., tvrtki za proizvodnju i promet poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.

‘Iako se ovdje teško živi u pojedinim mjestima, vidim ovdje ogroman potencijal jer su ljudi puni volje i radišni. Mi u Zagrebu, svi zajedno, moramo učiniti puno više kako bismo pomogli ovome kraju jer, prije svega, ovdje osobito vlada depopulacija. Nadam se da će projekti izgradnje brzih cesta što prije biti realizirani jer to bi zaista omogućilo da mali obrti i poljoprivredna poduzeća dobiju na svojoj vrijednosti’, rekla je na kraju boravka u Požeško-slavonskoj županiji predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:50