LOVIO SLONA, LAVA...

VIDEO: POGLEDAJTE NADANA VIDOŠEVIĆA U LOVU Bivši šef HGK u afričkoj avanturi

Vidošević je, kako doznaje Slobodna Dalmacija, u Mozambiku lovio nekoliko dana
 Screenshot

Nakon što je nedavno u Slobodnoj Dalmaciji objavljena priča kako je bivši šef Hrvatske gospodarske komore, Nadan Vidošević, tijekom kolovoza 2012. godine lovio je u Mozambiku visokorangiranu divljač, pojavio se i promotivni video na kojem se može vidjeti kako nosi jednu od ubijenih životinja.

Ranije se na fotografijama moglo vidjeti Vidoševića i s drugim mrtvim životinjama među kojima se posebno istakao slon, a cijela je priča ekskluzivno objaviljena u časopisu Dobra kob, nacionalni lovački magazin u izdanju Slobodne Dalmacije.

Prenijeli su s internetske stranice 'Mashambanzou safaris' fotografije pritvorenog moćnika koji pozira uz ustrijeljene životinje.

Inače, Vidošević je u Mozambiku lovio nekoliko dana, a Slobodna je doznala iz lovačkih krugova kako je ulovio slona, lava, nosoroga, bivola i leoparda.

U Vidoševićevom tajnom bunkeru pronađeni su lovački preparirani trofeji, a među ostalim i polarni medvjed. Imao je u vukove i divokoze. Vidošević je bio registrirani lovac, no malo se znalo o njegovim lovačkim avanturama u Africi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 20:05