KRITIKA VOĐE OPORBE

VIDEO: 'MILANOVIĆ GUBI ŽIVCE, NE MOŽE SE KONTROLIRATI' Karamarko o današnjem nastupu premijera u Saboru

ZAGREB - Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko optužio je danas premijera Zorana Milanovića za osobno dezavuiranje saborskih zastupnika, a predsjednika Sabora Josipa Leku da "vrijeđa Hrvatski sabor, jer je mali asistent i statist u predstavama koje aranžira Milanović".

UŽIVO: 'VARATE DEČKI, VARATE' Milanović dobacio HDZ-ovcima pa demonstrativno napustio sjednicu

"Milanović ne zna odgovoriti na pitanje, vrijeđa, gubi živce, ne može se kontrolirati i to nije u redu", rekao je Karamarko novinarima, nakon što je Milanović bez objašnjenja napustio sjednicu Sabora.

Ustvrdio je da Milanović "intervenira u Saborski poslovnik", umjesto da odgovara na pitanja koja mu postavljaju zastupnici.

"Čini mi se da je to jedan imperativan ton koji isijava, jedna prepotencija koja nije dobra. Doista se brinem, a napuštanje Sabora vrhunac je svega", rekao je Karamarko.

Ocijenio je i da je današnje aktualno prijepodne "repriza svih ostalih, koje su neki mediji proglašavali Milanovićevim trijumfom".









Zaključio je da je Milanović današnjim nastupom u Saboru prešao sve granice te apelirao "da se lopta spusti na zemlju".

"Država je u prevelikim problemima, gospodarstvo je u kolapsu, stalno gubimo radna mjesta, svaki mjesec posao izgubi do 17.000 ljudi. Moramo se zabrinuti, a ne da on ne odgovara meni – nisi bio u Saboru, o čemu on priča", upitao je Karamarko.

'GRAĐANE ČINITE GLADNIMA, TO JE SRAMOTNO!' Linić uzvratio poslodavcima na napade zbog povećanja minimalca

Dodao je da je spreman "i spavati u Saboru ako će to podići gospodarstvo", ali da je premijer "dužan reći nešto hrvatskoj javnosti, a ne prodavati kvaziintelektualizam i nervozu".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:57