MORALNE VERTIKALE

VIDEO: 'JEDI GO***' MAJMUNE' Željko Kerum potpuno podivljao na pitanje o dolasku na posao!

Zagreb, 170914.Nakon ljetne pauze zapoceo je s radom Hrvatski sabor, 14. sjednica zapocela je postavljanjem pitanja Vladi RH.Na fotografiji: Zastupnici HDZ-a napustili sabornicu i srusili kvorum prije glasanja o potvrdjivanju povratka bivse sisasko-moslavacke zupanice Marine Lovric Merzel u saborske klupe.Foto: Dragan Matic / CROPIX
 Dragan Matić / CROPIX

Saborski zastupnici bi trebali predstavljati najbolje što Hrvatska može ponuditi, ipak, oni su predstavnici hrvatskog naroda. Međutim, najnovija priča emisije 'Provjereno' pokazala je upravo suprotno.

Naime, reporter Provjerenog radio je priču o radu saborskih zastupnika kada mu se potpuno vulgarno obratio jedan od sabornika, piše Dnevnik.hr .

Dok pojedini zaposlenici državnih tvrtki ne dobivaju redovito plaće ima i onih koji primaju plaću, a ne idu na posao. Oni za koje se zaobilaze zakoni i pravila, moralna i etička načela.

Na sjednici sabora kojoj je svjedočio reporter Provjerenog od 155 saborskih zastupnika prisutno ih je bilo tek petero. Prema javno dostupnim podacima nekoliko saborskih zastupnika su unazad godinu dana u sabornici bili tek dva puta.

- U ovoj državi ima itekako važnih problema i nažalost nerijetko se pokušavaju skrenuti problemi s tih važnih problema na puno manje probleme - objasnio je za Provjereno akademik Željko Reiner (HDZ), prenosi Dnevnik.hr .

Najbolji primjer što sabornici misle o dolascima na posao i sjednice sabora pokazao je Željko Kerum koji je novinaru poručio: Jedi govna majmune!

Video možete pogledati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 00:24