NEZADOVOLJNI BIRAČI

VIDEO Facebook prijatelji Vesne Škare-Ožbolt okomili se na njezinu koaliciju s HDZ-om: Gdje je tu dostojanstvo?

Facebookovci tvrde kako je koalicija zapravo 'lov za još jedan mandat u Saboru nakon što se DC pokazao kao neuspješan eksperiment'

ZAGREB - Nakon objave koalicije trenutno vladajućeg HDZ-a i DC-a čija je predsjednica Vesna Škare-Ožbolt na njezinom su se Facebook profilu pojavili brojni komentari osoba koje nisu zadovoljne novo sklopljenim savezom.

Jedan od Facebook korisnika, koji se naziva Poirot Hercule, na zid Škare-Ožbolt postavio je snimku iz Sabora iz 2006. godine na kojoj tadašnji predsjednik parlamenta Vladimir Šeks pokušava ušutkati predsjednicu DC-a.

- Ovako je to nekada izgledalo a sada sa tim likovima ulazite u koaliciju. Vesna pa gdje je tu dostojanstvo i vjerodostojnost? Oprostite, ali stvarno ste razočarenje! Želim Vam puno uspjeha - navodi korisnik.

S njime se slažu i drugi Facebook 'prijatelji' Škare-Ožbolt koji koaliciju s HDZ-om vide kao 'njezin lov za još jedan mandat u Saboru nakon što se DC pokazao kao neuspješan eksperiment'.

- Na tu mogućnost ukazje činjenica da je Ožboltica opet donijela lošu procjenu i nije skužila koliki gnjev HDZ izaziva među hrvatskim građanima. Time je učinila salto mortale jer malo tko pored zdravih očiju može napraviti takvu glupariju - ističe Gordan Ponjavić s facebooka.

Međutim, oglasila se i Škare-Ožbolt.

- Vi jako dobro znate da sam s mjesta ministrice otišla zbog načina kako je funkcionirao Ivo Sanader. Između Ive Sanadera i Jadranke Kosor jasno vidim razliku . Vama je naravno sve isto jer smo različiti politički smjer. Naime ja sam centar - desni centar, a vi suprotno od mene. To me naravno nikada nije navelo na pomisao da Vas gledam kroz prizmu političkog uvjerenja. Moja težnja je da se politika počne čistiti od korupcije. To je najvažnije. HDZ je krenuo prvi i drugi će to morati napraviti, ali tada ja neću pljuvati po tome nego ću to pozdraviti. Možda gledam malo dalje od Vas i ne radim nikakve gluparije. Jasno znam što hoću vidjeti u politici - odgovorila je Škare-Ožbolt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:42