PRERADOVIĆEVA ULICA

VIDEO: DELOŽACIJA U STROGOM CENTRU ZAGREBA Velik broj naoružanih pripadnika specijalne policije došao s kalašnjikovima

Zagreb, 210116.Preradoviceva ulica.Delozacija obitelji Kozul.Na fotografiji: policija.Foto: Dragan Matic /CROPIX
 Dragan Matic / CROPIX / Copyright:Dragan Matic

Deložacija obitelji Teofila Kožula u zagrebačkoj Preradovićevoj ulici prošla je mirno, iako je na mjesto deložacije stigao i velik broj naoružanih pripadnika specijalne policije. Branitelj Teofil Kožul ipak se odlučio mirno predati te je u pratnji policije napustio obiteljski stan.









Podsjetimo, prvi pokušaj deložacije obitelji Kožul dogodio se u studenom 2014. godine kada je branitelj Teofil Kožul zapucao iz vatrenog oružja iz stana u središtu Zagreba na policiju. Nakon predaje je završio na lječenju, a zagrebačka ga je policija teretila za dovođenje u opasnost te prisilu prema službenim osobama.

Upravo zbog opasnosti od ponavljanja događaja iz 2014. godine, poslana je specijalne policije s kalašnjikovima, a osim njih na mjestu deložacije bili su i i članovi Živog zida te Ivan Vilibor Sinčić.

'Prvi put u 5 godina na deložaciji policija nosi kalašnjikive. Policija je ušla u stan s kalašnjikovima, a naši kolege su izašli iz stana, nakon što je tako odlučio gospodin Kožul', napisali su članovi Živog zida na svojem facebook profilu.





Policija je ušla u stan s kalašnjikovima. Naše kolege su izašle iz stana nakon što je tako odlučio gospodin Kožul.

Posted by Živi zid on 21. siječnja 2016




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:46