VODITELJ ‘BUJICE‘

Velimir Bujanec ima koronu: ‘Neću kukati, moram se držati mjera stožeraša‘

Kontroverzni voditelj o svom je zdravstvenom stanju izvijestio na Facebooku gdje je napisao da se izvrsno osjeća
Velimir Bujanec
 Bruno Konjevic/Cropix

Kontroverzni televizijski voditelj Velimir Bujanec, najpoznatiji po svojoj emisiji Bujica na Z1 Televiziji, pozitivan je na koronavirus. O tome je u ponedjeljak iza 14 sati izvijestio na svom Facebook profilu.

- Nemam temperaturu. Nemam baš nikakvih problema s disanjem niti plućima. Imam potpuno normalan osjet okusa i mirisa, ali su mi, isto tako, rekli da imam – koronu. Ni u kakve rasprave ulaziti neću, iako bih i ovom prilikom imao puno toga za reći… Još ću manje kukati – jer fakat nemam zbog čega, a i vukovi to ne rade. Izvrsno se osjećam i potpuno sam sposoban za normalno obavljanje svoga posla. Fokusiran i željan novih tema. Ipak, pravila koja su propisali stožeraši - u ovom se slučaju moram pridržavati pa ovaj tjedan neće biti Bujice u eter - napisao je voditelj.

Najavio je da će se redovito emitiranje emisije nastaviti u ponedjeljak, 12. listopada ove godine, u 20:05, te zahvalio svojim pratiteljima na strpljenju i razumijevanju.

Bujanec je, podsjetimo, bio jedan od sudionika famoznog Hoda za slobodu na kojem su građani negodovali zbog epidemioloških mjera, a tada je bio u društvu bivšeg ministra Zlatka Hasanbegovića i Ivana Pernara.

Naknadno je priznao da je bio jedan od onih koji su zalijevali vozilo Hitne pomoći koje je na Trg bana Jelačića došlo ukazati pomoć građaninu kojem je pozlilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 02:46