JAAAAKO LOŠ DERNEK

Uzvanici iz BiH bježali s Josipovićevog prijema: Bio je to provod u drugorazrednoj diskoteci

Primanje Ive Josipovića u Gliptoteci uzvanici su opisali kao 'guranje u polumraku i uz zaglušujuću buku' zbog čega su neki od uglednika 'pobjegli' prije završetka
 Željko Hajdinjak / CROPIX

SARAJEVO - Svečano primanje hrvatskog predsjednika Ive Josipovića održano početkom tjedna u Gliptoteci povodom posjeta članova predsjedništva Bosne i Hercegovine Zagrebu izazvalo je negodovanje brojnih uzvanika koji su događaj ocijenili kao 'provod u drugorazrednoj diskoteci', piše sarajevski list 'Oslobođenje'.

Tekstom pod nazivom 'Uzvanici bježali s Josipovićeva prijama' izražene su snažne kritike na račun spomenutog primanja navodeći kako su među razočaranim gostima bili uglednici iz BiH koji već dulje vrijeme žive i posluju u Zagrebu.

- Puni su gorčine jer su u stilu i mjestu organizacije tog skupa prepoznali ponižavanje ne samo onih u čiju je čast priređen nego i svih ljudi iz BiH - stoji u tekstu iz 'Oslobođenja'.

Nadalje, list Gliptoteku opisuje kao 'nedovoljno reprezentativno mjesto' dodajući kako su se gosti 'gurali u polumraku i uz zaglušujuću buku' te kako su 'nastupi pjevača poput Josipe Lisac ili Ibrice Jusića pretvoreni u nesnosnu grmljavinu koja je onemogućila svaki normalni razgovor i sporazumijevanje'.

Kritizirana je i skromna zakuska koja nije poslužena na vrijeme.

Zbog svih navedenih razloga neki su gosti, navodno, primanje predsjednika Josipovića napustili ranije.

- Sve u svemu, uglednicima iz BiH koji žive u Zagrebu od ovog tuluma ostali su samo loše sjećanje i frustracija - stoji u zaključku 'Oslobođenja'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:34