HEROINA IZ OSIJEKA

'UVIJEK SAM VJEROVALA U KONAČNU POBJEDU' Mladoj Eni Šarac specijalnim zahvatom odstranjen tumor!

 Facebook

OSIJEK - Mlada Osječanka Ena Šarac koja je osvojila Hrvatsku i na neki način postala sinonim hrabrosti, nesebičnosti i humanosti napokon se riješila tumora na mozgu s kojim se borila posljednjih 11 godina. „Podstanar“ kako je sama nazivala tumor kojeg je tri puta operirala, odstranjen je u ponedjeljak u Münchenu specijalnim zahvatom cyber knife, odnosno zračenjem. Podsjetimo, prethodne tri operacije bile su klasične, no ovaj put na tumor se išlo bez operativnog otvaranja glave.

- Uvijek sam vjerovala u konačnu pobjedu i zato sam uvijek bila nasmijana te sve oko sebe uvjeravala da do ozdravljenja želim doći s osmijehom. Hvala svim mojim anđelima koji su me svih ovih godina pratili u mojoj borbi i bili mi potpora, jer sama ne bih uspjela - poručila je Ena, a svima koji su na bilo koji način bili uz Enu te pomagali njezino liječenje i odlaske u inozemstvo na operacije zahvalila se i njezina majka Biserka, koja je istaknula kako je liječnik koji je operirao Enu do sada imao više od 7.000 ovakvih zahvata.

- Kada nam je nakon operacije rekao da već u utorak možemo kući nismo mogli vjerovati, jer smo računali da ćemo ostati barem pet dana. No, kaže da je sve gotovo i da se ponovno trebamo javiti za šest mjeseci na kontrolu - prepričala je presretna Enina majka, koja je svojoj kćer bila najveća potpora svih ovih godina, pa tako i prije mjesec dana kada je ova djevojka odlučila pozvati javnost da sav novac koji se prikupljao za njezinu operaciju usmjere na račun malene Nore Šitum.

- Njoj treba odmah, a ja imam još dva tjedna vremena - poručila je Ena i osvojila Hrvatsku, koja se po završetku prikupljanja pomoći za Noru jednako nesebično priključila i akciji za Enu, zahvaljujući čemu nje skupljeno 20 tisuća eura potrebnih za zahvat u Münchenu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:41