LUKSUZNI PREDATOR

Upoznajte novu Jollyjevu igračku. Prijatelj ministra Šukera kupio je jahtu od četiri milijuna eura.

Ministra Šukera sigurno neće dovesti u situaciju da provjerava je li platio porez na svoju jahtu

ŠIBENIK - Šibenski poduzetnik Josip Stojanović Jolly na Adriatic Boat Showu, održanom u Šibeniku, kupio je ekskluzivnu jahtu Sunseeker Predator 84 - Silver Arrow.

Ministrov maneken

Jolly bi svojim potezom mogao biti maneken za dugogodišnjeg prijatelja Ivana Šukera, ministra financija, kada bi Ministarstvo razmišljalo o dobrom PR-u jer u doba recesije, s novim porezima i trošarinama na brodove, kupiti jahtu vrijednu četiri milijuna eura ne znači ništa drugo nego poziv drugim biznismenima da si priušte malo životnih užitaka.

Hrana se mora kupovati

Zdravko Mamić je ljetos bio prozivan zbog svoje jahte, a poduzetnik Stojanović Jolly vjerojatno neće dovesti prijatelja Ivana Šukera, s kojim se često druži i prepušta gozbama,u situaciju u kojoj bi morao provjeravati je li za jahtu plaćen odgovarajući porez.

Josip Stojanović Jolly poduzetnik je koji ima lanac prehrambenih dućana, što pokazuje da, bez obzira na recesiju, ljudi moraju jesti i na hrani će najmanje štedjeti. Uostalom, najveće se bogatstvo zgrće na jeftinim, a nužnim svakodnevnim predmetima.( B. V.)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 18:44