SUKOB S POLICIJOM

Uhićeni zbog nepropisnog parkiranja pred vrtićem poslovni je partner vlasnika MALO VITRA

ZAGREB - Tek nakon sukoba između poduzetnika Igora Kordića, oca blizanaca i dvojice policijskih službenika ispred zagrebačkog Dječjeg vrtića Izvor u Prilazu Gjure Deželića, oko nepropisno parkiranog automobila, koji je završio privođenjem u policijsku postaju, Grad Zagreb odlučio je riješiti vječiti problem parkiranja u blizini vrtića i škola.

Naime, uskoro će se ispred šest vrtića i jedne osnovne škole staviti znakovi koji dopuštaju privremeno zadržavanje automobila. Dozvolit će roditeljima parkiranje ispred gradskih vrtića do 15 minuta, a to će važiti u vrijeme kada roditelji ujutro ostavljaju djecu te kada dolaze po njih.

Poduzetnik Igor Kordić javnosti je poznat i po tome što je sa Nevenom Poldrugačem, zetom HDZ-ovca Marija Zubovića, prijatelja Ive Sanadera, suvlasnik tvrtke Pokobar koja se bavi promidžbom.

Poldrugač je vlasnik tvrtke Pomilon u čijem je vlasništvu luksuzna jahta ‘Malo vitra’ na kojoj se Sanader odmarao. Poldrugač i Kordić poslovni su partneri u tvrki Pokobar, ali i suvlasnici Relatuma, agencije za odnose s javnošću, a prije deset godina zajedno su osnovali marketinšku tvrtku VenEvet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 10:44