OBJAVIO STOŽER

U Istri se nastavlja online nastava za više razrede osnovnih škola i srednjoškolce osim maturanata

Odluka je prethodno dostavljena i Ministarstvu znanosti i obrazovanja RH te osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije
gimnazija u Puli
 Goran Sebelic/CROPIX

U Istri će se u narednih 15 dana nastaviti nastava kao i dosad - online za više razrede osnovnih škola i srednjoškolce osim maturanata. Odluka je to Stožera civilne zaštite Istarske županije.

- Od 1. do 15. veljače 2021. godine nastava u osnovnim školama u razrednoj nastavi Istarske županije (u nižim razredima osnovnih škola, od I. do IV.) odvijat će se prema modelu A (nastava u školi).

Od 1. do 15. veljače 2021. godine, u osnovnim školama u predmetnoj nastavi (u višim razredima osnovnih škola, od V. do VIII. razreda) te u srednjim školama od I. do III. razreda u Istarskoj županiji, nastava će se odvijati prema modelu C - nastava na daljinu (online).

Od 1. do 15. veljače 2021. godine, nastava za maturante srednjih škola Istarske županije, odvijat će se prema modelu A (nastava u školi), s pripadajućom praksom - izvijestili su u četvrtak.

Odluka je prethodno dostavljena i Ministarstvu znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske te osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:45