BEZ TRAGA>>>NESTALI.HR

U Hrvatskoj u samo tjedan dana NESTALO čak šest mladih osoba! Dvije su maloljetne

 Nestali.hr

Šestero mladih iz Hrvatske, od kojih je dvoje maloljetno, nestalo je u samo sedam dana. Podaci o njihovom nestanku nalaze se na u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na internetskoj stranici Nestali.hr .

Dvoje ih je nestalo na području Zagreba istog dana, 24. veljače. Ivan Cvek (23), visok 185, jače tjelesne građe i crne kose i očiju viđen je tada posljednji put na adresi Bolnička 32. Mia Dragojević (16), visoka 167 cm, sredne tjelesne građe, crne valovite kose i kestenjastih očiju istog je dana u 7 sati otišla u školu, nakon čega se nije vratila kući.

Tri dana nakon toga, 27. veljače, u Rijeci je nestala Daniela Nikolic . Okolnosti nestanka 15-godišnjakinje, crne kose i cnih očiju, talijanskog podrijetla, su nepoznate. Branimir Fritz (32), rođeni Puljanin, nestao je svega dan kasnije, s adrese njegovog boravišta u Rovinju. Visok je 163 cm, ima smeđe oči i smeđu kosu.

Emina Mehmeti (25) nestala je 29. veljače s adrese prebivališta u Sesvetama u Zagrebu. Visoka je oko 165 cm, slabije tjelesne građe, ima crnu, ravnu kosu te kestenjastu boju očiju. Sa sobom je imala ruksak tamno plave boje s natpisom"Champion". Dan nakon nje, nestao je Antonio Matoušek , 18-godišnjak iz Virovitice tijekom izleta u Delnicama. Za vrijeme izleta odvojio se od grupe i nije se pojavio prilikom kretanja autobusa. Mladić visok 185 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 18:46