GDJE SU DJECA?

U HRVATSKOJ JE SAMO PROŠLOG TJEDNA NESTALO ČAK ŠESTERO MALOLJETNIKA Jeste li vidjeli ove djevojke?

Netragom je nestalo pet djevojaka i jedan 16-godišnji mladić. Svaka informacija je korisna

Proteklog tjedna u Hrvatskoj je nestalo šestero maloljetnika. Radi se o pet djevojaka i o 16-godišnjem mladiću. Od pet maloljetnih djevojaka nijedna nije starija od 16.

Svim nestalim maloljetnicima se nakon što su napustili svoj dom gubi svaki trag. Obitelji i policija mole da im se javite s bilo kakvim informacijama o nestalima. Možete se javiti na web stranicu nestali.hr ili u bilo koju policijsku postaju.

U Hrvatskoj se u ovom trenutku traga za 57 osoba koje su nestale ove godine. Čak 25 od njih je maloljetno.

Sedmero maloljetnika koji su nestali prošli tjedan:

Dijana Bakunić

Dijana (15) je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu, smeđe oči i na lijevoj podlaktici tetovažu leptira.

Nestala je 14.6. u Lipiku, a na sebi je imala bijelu majicu, traper hlače na tregere, tenisice i crvenu školsku torbu.

Gita Ercegović

Gita (16) je visoka 175 centimetara, ima svijetloplavu kosu, kestenjaste iči, ovalno lice i jače je tjelesne građe. Gita je u ponedjeljak, 10. lipnja, otišla od kuće u nepoznato.

U trenutku nestanka bila je odjevena u plavu majicu kratkih rukava, crvenu vestu, crne tajice i bijele tenisice. Nestala je U Kaštel Lukšiću.

Dragana Slanček

Dragana (15) je visoka 153 centimetra, ima riđu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe.

Na desnoj nozi ima tetovažu slova. Dragana se u petak, 7. lipnja, udaljila s adrese u Bedekovčini u nepoznato.

Antonela Barić (14) je visoka 150 centimetra, ima plavu ravnu kosu, zelene oči i slabije je tjelesne građe. Antonela je u nedjelju, 9. lipnja, otišla od kuće u nepoznato. U tom je trenutku bila odjevena u crvenu majicu kratkih rukava, kratke bijele hlače i crne tenisice. Mjesto nestanka je Zagreb.

Renata Marinelić (14) je visoka 173 centimetra, ima smeđu kosu i oči i slabije je tjelesne građe. Renata je u srijedu, 12. lipnja, otišla od kuće u nepoznato. U tom je trenutku bila odjevena u bijelu jaknu i trenirku, crnu majicu i tamnoplave tenisice.Mjesto nestanka je Zagreb, u Rakovčevoj 18.

Martina Oršuš (16) je visoka 165 centimetara, ima kovrčavu plavu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Martina se u petak, 7. lipnja, udaljila s adrese boravišta u Zagrebu u nepoznato. Nije poznato u što je u tom trenutku bila odjevena.

Alen Novak (16) je visok 175 centimetara, ima smeđe oči i kosu. Alen se u utorak, 11. lipnja, udaljio u nepoznato na području Zagreba, u ulici Svetog Mateja 17. U tom je trenutku bio odjeven u crnu jaknu, plave traperice i crne tenisice.

Među odraslim osobama za kojima se traga su i Jure Barišić koji je posljednji put viđen 7. lipnja u Dugom Selu. Nestao je nakon posla. Visok je 175 centimetara, jače je građe, ima zelene oči i ožiljak na desnoj strani lica, od oka prema uhu.

Marija Guerrini (68), s adresom boravišta u Zagrebu 2. svibnja je otišla u Italiju, a 9. svibnja zadnji je put kontaktirala sa svojom sestrom, i tu joj se gubi svaki trag. Ona govori talijanski jezik, srednje je tjelesne građe, ima svijetloplavu kosu, svijetloplave velike oči i srednji kukasti nos.

Ako imate nove informacije o nestalima, vaku informaciju o njima dojavite u najbližu policijsku postaju, na besplatni broj telefona ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:40