REZULTATI U IDUĆEM LIKE-U!

TOP LISTA: NAJBOLJI DOKTORI, BOLNICE I POLIKLINIKE U HRVATSKOJ Magazin Like i Dodo.hr servis biraju

ZAGREB - U tijeku je odabir prve prave top liste hrvatskih doktora, objavili su urednici magazina Like. U partnerstvu s portalom Dodo.hr, servisom za online naručivanje kod doktora, stručnjaci iz područja medicine i zdravstva već mjesecima rade na top listi najboljih hrvatskih doktora, bolnica, poliklinika i ordinacija.

Doktori se biraju po najpopularnijoj metodi koja se koristi svuda na svijetu: recenziraju ih drugi doktori, njih čak 760 iz cijele Hrvatske, a ne mogu glasati sami za sebe, već ocjenjuju druge doktore iz svoje specijalizacije.

Odabir je najveći ovakve vrste u povijesti Hrvatske, a obuhvatit će stotine doktora i ustanova iz javnog i privatnog zdravstva, po svim gradovima i specijalizacijama. Prvi rezultati bit će objavljeni u idućem broju magazina Like, 27. listopada ove godine.

'Pacijenti imaju pravo znati tko su najbolji liječnici u Hrvatskoj', objavili su urednici Like!-a i voditelji servisa u zajedničkom priopćenju. 'Našim čitateljima i korisnicima želimo dati informacije koje će pomoći da donesu bolju odluku, odnosno, pomoći da dođu do kvalitetnije zdravstvene usluge'.

Dodo.hr servis za online naručivanje partner je ovog odabira, što i ne čudi, obzirom da je po prvi put u Hrvatskoj omogućio korisnicima da u samo nekoliko klikova odaberu termin koji žele i naruče se na pregled, što je do sada preko Dodo.hr napravilo gotovo 10.000 pacijenta u Hrvatskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:37