UHIĆEN U HEBRANGOVOJ

TKO JE U ODVJETNIČKOM TIMU TOMISLAVA SAUCHE? Posrnulog SDP-ovca brane njegova supruga i odvjetnica koja je zastupala bivšeg rizničara HDZ-a

Ivana Saucha
 Bruno Konjević / CROPIX

Tomislav Saucha je u dogovoru s policijom uhićen u Hebrangovoj ulici u Zagrebu. Dogodilo se to ni sat vremena nakon što je Sauchi u Saboru gotovo jednoglasno - jedini se protivio je Ivan Pernar - ukinut zastupnički imunitet radi lišavanja slobode, određivanja pritvora i pokretanja kaznenog postupka zbog sumnjivih isplata dnevnica.

U Hebrangovoj je ulici ured njegove odvjetnice, ali i obiteljske prijateljice Aleksandre Horvat koja radi u odvjetničkom društvu Tomislava Grahovca i koja će ga braniti zajedno s njegovom suprugom Ivanom Sauchom. Odvjetnica Horvat novinarima je kratko pojasnila da se Saucha odmah po skidanju imuniteta stavio na raspolaganje pravosudnim tijelima i rekla da “još ne znamo što mu se stavlja na teret, ali on tvrdi da nije kriv”.

A. Horvat prijateljica je Sauchine supruge Ivane. Do sada je od javno eksponiranih klijenata zastupala Mladena Barišića, bivšeg ravnatelja Carine i bivšeg rizničara HDZ-a optuženog u slučaju Fimi-Media, i Ninu Mamić koja je oslobođena optužbe da je slala prijeteće poruke bivšem dečku i njegovoj majci pošto je majka povukla prijavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:42