IZBORI BEZ 'ČAVOGLAVA'

Thompson svim strankama dao odbijenicu. Menadžer tvrdi: Marko pjeva za publiku, a ne političke stranke

Politička predizborna mašinerija puna agresivnih kampanja, u koje su se uklopila i neka estradna imena, ove će godine biti lišena jedne velike glazbene zvijezde, Marka Perkovića Thompsona . Iako su ga mnogi željeli vidjeti na svojim predizbornim skupovima, Thompson je rezolutno odlučio svima dati odbijenicu, potvrđuje njegov menadžer Zdravko Barišić, piše Slobodna Dalmacija .

U vruće predstojeće dane na nekom od pratećih skupova, mitinga i karavana političke zabave nećemo moći uočiti jednog od najpopularnijih pjevača, za kojim se često diže velika prašina. To mnogi vjerojatno nisu očekivali.

− Istina je da su Marka zvali na sudjelovanje u predizbornim kampanjama. Poziva je bilo dosta, s više strana, no ne bih ulazio u detalje i precizirao koje su mu ih stranke uputile. Ali, Marko je odlučio da se na ovim izborima neće upuštati u to, neće se angažirati kao pjevač.

- I, da budem pomalo sarkastičan, na izborima ni od koga nije dobio lovu da prevagne i ustraje u takvoj odluci. Time otvoreno aludiram na nabrajanja i glasine koje su se lijepile uz Marka tijekom lanjske godine, vezane uz prošle izbore – naglašava menadžer Barišić, ne želeći prejudicirati Thompsonova eventualna intimna razmišljanja o aktivnom ulasku u političke vode.

Razloge nesudjelovanja Marka Perkovića Thompsona u nekoj od ovogodišnjih predizbornih kampanja − u kojima se, ne zaboravimo to, počesto vrti velik novac − Barišić objašnjava činjenicom da njegova publika dolazi iz svih političkih stranaka i opcija.

− Upravo zbog toga neće se vezivati ni uz jednu stranku, ni uz jednu opciju. Marko pjeva za publiku koja dolazi iz svih stranaka. I samo zbog poštovanja prema njima neće ulaziti u aktualne predizborne projekte – objašnjava Barišić.

No, tu su zato brojni njegovi kolege koji su već dali svoj pristanak, pokušavajući svojim angažmanom potaknuti birače. Po napisima koji se pojavljuju u proteklo vrijeme, među ostalima, vidjet ćemo TBF-ovce, Miroslava Škoru, Shortyja, Kiću Slabinca, Šimu Jovanovca, Giuliana...

Svoj će doprinos dati i bivša misica Katarina Banić, Ivana Brkljačić, sportaši, glumci...

Idućih dana javnost zasigurno neće ostati prikraćena za informacije o novim uključenjima poznatih osoba, jer ovakvu priliku i za osobnu reklamu mnogi neće olako propustiti, piše Slobodna Dalmacija .

− Uključio sam se u ovu priču oko koncerta na prijateljskoj osnovi, kao pridruženi član benda s mogućnošću da se pojavim na pozornici s gitarom premda ne znam svirati. Tako mi je obećano... Ali još osjećam strah, premda mi je životna želja, još otkako sam bio mulac, stati na pozornicu s pravim bendom – kaže Žare Batinović, poznati splitski redatelj videospotova, koji potpisuje i aktualni Baretov videobroj za “Teške boje”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:38