IZBORNI NEUSPJEH

TEŠKE OPTUŽBE IZ KUJUNDŽIĆEVOG STOŽERA 'Malog anarhistu je podmetnuo SDP'

Zagreb, 281214. Izborni stozer Milana Kujundzica, Folnegoviceva 6.Pracenje rezultata prvog kruga predsjednickih izbora u stozeru predsjednickog kandidata Milana Kujundzica.Na fotografiji: obracanje Milana Kujundzica javnosti.Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
 Bruno Konjevic / CROPIX

Ogorčenje izbornim neuspjehom još će neko vrijeme pratiti Milana Kujundžića i ljude okupljene oko njega.

Da su svari po njih krenule loše moglo se naslutiti već u nedjelju u 19 sati kada su objavljeni rezultati izlaznih anketa.

Odmah poslije toga u prostorijama u Folnegovićevoj ulici u Zagrebu mogla su se čuti svakakva mišljenja o onome što je dovelo do debakla njihovog kandidata, pa su govorili o 'čudnim stvarima' koje su se dešavale na biračkim mjestima i slično.

Međutim, neki su se osvrnuli i na veliku uspjeh Ivana Vilibora Sinčića.

- Malog anarhistu je podmetnuo SDP. To vam je sigurno - moglo se tako čuti u stožeru Milana Kujundžića, piše tportal.hr.

Osim toga, jedan od članova Kujundžićevg stožera poručio je kako on zna da su Sinčićevi roditelji članovi vladajuće stranke.

Svoje mišljenje o uspjehu mladog pripadnika Živog zida prokomentirao je za tportal.hr i župan Osječko-baranjske županije, Vladimir Šišljagić, čija je stranka inače podržala Kujundžića.

- To je znak da su građani razočarani trenutačnom političko garniturom i da traže novog kandidata i političku stranku koja živi za Hrvatsku. Čini mi se d a se takva osoba još nije našla - rekao je Šišljagić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:46