BIVŠI POLITIČKI PARTNERI

TAKSIST KOJI JE VOZIO PETROVA I PRGOMETA DAN UOČI POLITIČKOG RAZLAZA 'Čudili su se kako to da su mediji znali gdje je sastanak...'

Zoran Čanić: Bila je to kratka vožnja od par minuta pa je i napojnica bila sitna
 Davor Pongračić / CROPIX

U srijedu u 15.05 sati čelnici Mosta izašli su iz zagrebačkog hotela Westin nakon sastanka s vodstvom SDP-a i koalicije Hrvatska raste.

Ni Božo Petrov ni Drago Prgomet nisu davali izjave. Držali su javnost u neizvjesnosti. A i žurili su dalje u hotel Sheraton na sastanak s predstavnicima HDZ-a i Domoljubne koalicije.

Do tamo ih je odvezao Zoran Čanić, taksist Radio Taxija Zagreb. Trenutačno “najtraženiji” političari u Hrvatskoj nisu, kaže taksist, otkrivali nikakve informacije vezane za tek održani sastanak. Bili su raspoloženi, ali nisu previše razgovarali u vozilu.

- Čuo sam samo kako su komentirali da im nije jasno kako su mediji saznali gdje se nalaze, jer je lokacija sastanka trebala ostati u tajnosti - rekao je Zoran Čanić.

Uostalom, dodao je taksist, bila je to kratka vožnja od nekoliko minuta jer je udaljenost od hotela Westin do hotela Sheraton tek 1,4 kilometra. S obzirom na cijene Radio Taxija Zagreb, vožnja je vjerojatno koštala 17 kuna. Na pitanje jesu li čelnici Mosta ostavili napojnicu, taksist je samo kratko odgovorio: “Dali su nešto sitno”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:48