ZA JEDNIM STOLOM

TAJNI RUČAK Sastali se Brkić, Klemm, Glogoški i ministar Matić: 'Mislim da su htjeli malo likovati'

 Srđan Vrančić/Cropix

Milijan Brkić, Josip Klemm, Đuro Glogoški, Ante Deur i ministar branitelja Predrag Fred Matić našli su se za jednim stolom, u restoranu neposredno u blizini Ministarstva branitelja, doznaje Tportal .

- Nisu bili samo oni, bilo je ondje još deset ili dvanaest ljudi koji vode prosvjede. Pozvao me Klemm i rekao da će na ručku biti on, Glogoški i Deur. Međutim kad sam došao, bilo ih je više, između ostalih Brkić. Pružio sam mu ruku, čestitao na pobjedi njegove kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović i to je sve o čemu sam razgovarao s njim - izjavio je ministar Matić dosdaojući kao nije baš najbolje razumio razloge poziva na ručak s obzirom da nije došlo do nikakvih pregovora.

- Mislim da su htjeli malo likovati jer oni su otvoreno bili na strani Grabar Kitarović pa su se možda htjeli malo pokazati. Ali ja se na braniteljske pozive ne oglušujem i rado sam se odazvao. Doduše oni su skoro bili gotovi s ručkom pa sam pojeo kolač, malo smo popričali i u šali sam im rekao da slobodno sada mogu napustiti šator, da im ja garantiram da će biti tamo i da ga nitko neće dirati te nema smisla da provedu proljeće i ljeto tamo, nego da lijepo odu doma i vrate se na jesen, pred izbore, jer se zna zašto prosvjeduju - rekao je Matić za Tportal .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:59