HOROR U ŠIBENIKU

Svjetski mediji prenose priču Jutarnjeg: Žena umrla u McDonald'su, a radnici nastavili posluživati hranu

Svjetski mediji prenijeli su priču Jutarnjeg lista koju je otkrila novinarka Zrinka Korljan, a onda su je prenijeli i svi hrvatski mediji
 Stipaničev/CROPIX

Svjetski mediji prenose priču Jutarnjeg lista koju je otkrila novinarka Jutarnjeg Zrinka Korljan, a onda su je prenijeli i svi hrvatski mediji.

McDonald'sov restoran u hrvatskom gradu Šibeniku privukao je međunarodnu pažnju jer su radnici nastavili s pripremom i prodajom brze hrane nakon što se ženska osoba srušila i umrla u restoranu , prenosi Huffington post.

Hitnu pomoć pozvao je njezin muž, no nisu je mogli oživjeti. Žensko je tijelo pokriveno plahtom, a pokraj mrtvog tijela 49-godišnje gošće djelatnici su najmanje sat i pol vremena prodavali hamburgere.

Daily Mail prenosi pak kako su nadređeni iz McDonald'sa rekli da je, nakon što je žena umrla, radio samo odvojeni dio za posluživanje gostiju u automobilima, a unutarnji dio restorana je bio zatvoren sve dok tijelo nisu maknuli.

Najmanje jedan kupac se nije složio s tom izjavo, piše the Sun: - Nitko nije zatvorio restoran, što bi bilo uobičajeno na bilo kojem drugom mjestu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 14:43