U SL. BRODU

Sutkinja snimljena kako sjedi na tlu, kolege tvrde da ima problem s alkoholom: ‘Nije istina, slike su montaža!‘

Na videosnimkama se vidi kako žena odlazi sama, oprezno silazeći niz stepenice, držeći se za rukohvat da ne posrne

Općinski sud u Sl. Brodu

 /Google Maps

Sutkinja Kaznenog odjela Općinskog suda u Slavonskom Brodu, Jasna Krnić, uhvaćena je kako nesigurnim korakom odlazi s posla, navodno pod utjecajem alkohola. Naime, kako tvrde dvoje njezinih kolega takva često dolazi na sud.

Na jednoj od fotografija i snimki koje je objavio Telegram sutkinja se vidi kako sjedi na podu, a pored nje je odložena torba.

Novinar ju je prije objave članka kontaktirao, kako bi čuo njezinu stranu priče, a ona mu je vidno uznemirena kazala: "Molim vas, nemojte to objaviti, to su fotomontaže".

Na nekima od njih vide se i policajci pred sudom. Događaja se, rekla je, ne sjeća.

Telegram piše da su fotografije snimljene u sumrak, izvan radnog vremena suda, a na videosnimkama se vidi kako žena odlazi sama, oprezno silazeći niz stepenice, držeći se za rukohvat da ne posrne.

Novinarima je demantirala da ima problema s alkoholom, a Ivanka Šaravanja, sutkinja ovlaštena za obavljanje poslova sudske uprave, za spomenuti medij je rekla da nije upoznata sa slučajem.

Inače, protiv Krnić se vodio stegovni postupak te je 2021. godine utvrđena njezina stegovna odgovornost zbog "neurednog obnašanja sudačke dužnosti", piše sbonline.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. rujan 2024 10:08