TOPLI STUDENI

Sunačni tjedan pred nama, u petak i za vikend i do 20 Celzijevih stupnjeva!

 Bruno Konjević / CROPIX

ZAGREB - Do kraja tjedna u Hrvatskoj će biti sve više sunca. U utorak će još biti oblačno i maglovito, a temperature će se kretati od 3 do 12 Celzijevih stupnjeva.

Na Jadranu će se početi razvedravati već u utorak, a dnevne temperature će se kretati od 14 do 19 Celzijevih stupnjeva.

U srijedu će u unutrašnjosti i dalje biti oblačno, a dnevna temperatura će se kretati od 8 do 13 Celzijevih stupnjeva. Na Jadranu će biti sunčano. Jutarnja temperatura zraka biti će od 8 do 13 Celzijevih stupnjeva, a najviša dnevna od 14 do 20.

Četvrtak će u kopnenom području biti djelomično sunčano. Najviše sunca očekuje se u Slavoniji, osobito poslijepodne. Jutarnja temperatura zraka kretat će se od 3 do 8, a dnevna će biti od 7 do 12 Celzijevih stupnjeva.Na Jadranu će tijekom dopodneva u četvrtak biti pretežno sunčano, dok se poslijepodne očekuje ponovno jače naoblačenje,

Petak će u cijeloj Hrvatskoj biti sunčan. Ponegdje na Jadranu očekuje se pojačana naoblaka praćena slabom prolaznom kišom. Najviše dnevne temperature u unutrašnjosti bit će od 10 do 15, a na Jadranu od 15 do 20 Celzijevih stupnjeva.

U subotu i nedjelju će također biti sunačno u cijeloj Hrvatskoj. Najviša dnevna u unutrašnjosti će biti od 10 do 15, a na Jadranu od 14 do 19 Celzijevih stupnjeva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:30