KONAČNO SUNCE

STRPITE SE JOŠ MALO Do petka kiša, a onda nam stiže sunčan i topao vikend!

 Ranko Šuvar / CROPIX

U utorak nas očekuje promjenljivo do pretežno oblačno vrijeme s mjestimičnom kišom i pljuskovima, najčešće u istočnim i gorskim predjelima te na krajnjem jugu zemlje. Moguća je i grmljavina. Sunčanih razdoblja bit će ponajprije u zapadnim krajevima. U unutrašnjosti će puhati slab i umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a na Jadranu umjerena i jaka bura i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura većinom od 15 do 20 Celzijevih stupnjeva, u gorju ponegdje malo niža.

U srijedu nas očekuje slično vrijeme. Većinu dana u kontinentalnim dijelovima bit će oblačno uz kišu. Ipak se očekuju povremena sunčana razdoblja. Na Jadran će biti oblačno, ali se ne očekuju oborine. Temperature će se kretati od 9 do maksimalnih 15 Celzijevih stupnjeva, javlja DHMZ.

Ipak u četvrtak i petak stiže nam malo više sunčanih razdoblja, posebice u Dalmaciji, iako će biti pretežno oblačno. U kontinentalnim dijelovima još se očekuje povremena kiša. Temperature će se kretati od 13 do 20 Celzijevih stupnjeva.

U kontinentalnim dijelovima vikend će biti sunčan i topao uz temperature od jutarnjih 10 do dnevnih 20 Celzijevih stupnjeva. Dakle, idealan za provesti vrijeme na otvorenom. Na Jadranu se očekuje još kiše, a tek početkom idućeg tjedna će se do kraja razvedriti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 23:31