JAUCI, VRISKA I PLAČ

Strava na ljetovanju: Četiri Osječanke kamenovane u Tunisu!

'Nisam ni sanjala da ću biti kamenovana i da sam se s ljetovanja doslovce mogla vratiti u mrtvačkom sanduku', ispričala je 28-godišnja Ivana L. za Glas Slavonije
Demonstrators throws stones at police during clashes in Tunis, Friday, Jan. 14, 2011. Tunisia's president declared a state of emergency and announced that he would fire his government as violent protests escalated Friday, with gunfire echoing in the North African country's usually calm capital and police lobbing tear gas at protesters. (AP Photo/Christophe Ena)
 Christophe Ena

OSIJEK - Mislila sam da je slijetanje u Tunis u potpuno mračnom avionu Croatia Airlinesa bez trunke svjetla najgore što će me na odmoru snaći. Ali da ću biti kamenovana i da sam se doslovce mogla vratiti u mrtvačkom sanduku kući nisam ni sanjala. Tvrdi to 28-godišnja Ivana L. koja, tjedan dana nakon povratka još živi pod dojmom 15 najstrašnijih minuta u svom životu, piše Glas Slavonije .

Bila je smještena u Jasmin Hamametu, a odlučila je s još tri prijateljice s kojima se uputila na nezaboravno putovanje, zabaviti se u obližnjem kafiću.

- Izišle smo u latinoklub i plesali u društvu šest Talijana i odmah moram reći da je dobro što su bili tamo jer se doslovce ondje ne može izići bez muške pratnje. Plesali smo na otvorenom dijelu diska i odjednom je prijateljica vidjela poveći kamen na svojoj nozi. Pomaknula ga je i krv je počela liptati, a gotovo istovremeno na nas su počeli padati komadi kamenih ploča odvaljenih “pajserom” - priča svoje neugodno iskustvo Osječanka...

Jauci, vriska i plač čuli su se, kaže, sa svih strana, a kad se klub napunio kamenjem, posjetitelji kluba bacali su ga van. Uslijedile su dimne bombe, priča Ivana, i ulična tučnjava, no njih četiri uspjele su ući u taksi koji su umjesto uobičajena dva, platile 20 eura da ih odveze do hotela. Naknadno se informirala da se nemili događaj zbio posljednjega dana ramazana te da je grad bio pun stanovnika iz okolice Alžira, gdje je stanje, kako joj je pojašnjeno, kritičnije nego u Tunisu.

(...)

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 22:23