IZJAVA ŠEFA HDZ-a O 'NENARODNOJ VLASTI'

Stazić o Karamarkovoj izjavi: Kad je HDZ uveo zabranu rekli su narodu 'maknite nam se s očiju, ne želimo vas gledati ni slušati'

'Oni se i dalje boje građana što ne treba čuditi nakon svega što su učinili tom narodu'
Zagreb, 030712.Nastavljena je sjednica Hrvatskog Sabora, na kojoj se izmedju ostalog raspravlja o Prijedlogu godisnjeg izvjestaja o izvrsenju Drzavnog proracuna za 2011. godinu.Na slici: Nenad Stazic, potpredsjednik Sabora.Foto: Dragan Matic / CROPIX
 Dragan Matić / CROPIX

SDP-ovac Nenad Stazić tvrdi kako HDZ svojom najavom da će biti suzdržani oko Zakona samo pokazuje svoju dosljednost.

- Jer kada bi svi bili suzdržani onda on ne bi mogao biti donesen te bi i dalje bila zabrana prosvjeda na Markovu trgu – kaže Stazić kojeg ne iznenađuje dosljednost HDZ-a.

UŽIVO iz Sabora: Nakon 7 godina ukida se zabrana prosvjeda na Markovu trgu

- Oni se i dalje boje građana što ne treba čuditi nakon svega što su učinili tom narodu – naglašava. Licemjernim stoga ocjenjuje izjave predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka da je aktualna vlast – nenarodna.

- Pa HDZ je 2005. kad je uveo zabranu prosvjeda na Markovu trgu rekao narodu: maknite nam se s očiju, ne želimo vas gledati ni slušati! Ali to nije pomoglo jer kad građani ne mogu na Markov trg onda dođu pred domove. Sjetite se Facebook prosvjeda - podsjetio je Stazić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 17:33