SABOR NE MIRUJE

Stazić ministru Milinoviću: Umjesto rodilišta ukinite sebe!

 Davor Pongračić/CROPIX

ZAGREB - Zastupnici SDP-a prozvali su jučer ministra zdravstva Darka Milinovića da nema viziju. On im je uzvratio da se 'moraju naučiti nositi s porazom'.

- Ovo je hoću-neću reforma kojom se želi stvoriti privid da se nešto radi – rekao je Mirando Mrsić (SDP) tijekom saborske rasprave o paketu zdravstvenih zakona. SDP-ovci smatraju da se s reformom kasni, te zamjeraju nedostatak vizije.

- Donijeli smo zakon o pušenju pa smo ga povukli, pa promijenili, pa smo malo trenirali strogoću. Imali smo igru brojki oko zakona o medicinskoj oplodnji - upozorio je Mrsić. N

ije jasno ni koji tim oko ministra uopće radi reformu, a prozvali su Milinovića da svako malo nastupa pred desecima 'prizvanih zdravstvenih radnika bez mogućnosti za diskusiju'.

Nenad Stazić je usvrdio da bi ministar umjesto rodilišta trebao ukinuti sebe.

- Naučite se nositi s porazom. Kada ste vi bili na vlasti zdravstveni sustav je gotovo doživio poraz – uzvaratio je Milinović.

U pomoć mu je priskočio i državni tajnik Dražen Jurković ustvrdivši da SDP nema pravodocirati jer su 'imali ministricu koja je ostala zapamćena samo po tome što je otvarala liftove'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:24