JEDINA ŽELJA

Starica pala na pod na Josipovićevom skupu: 'Samo ga želim zagrliti!'

U pomoć ozlijeđenoj Dubrovčanki pritčao je pjevač Milo Hrnić koji joj je pozvao Hitnu, ali i doveo Josipovića do nje. Ona ga je potom zagrlila i izljubila
 Admir Buljubašić/CROPIX

DUBROVNIK - Stariju Dubrovčanku, Anku Lujak, jutros niti nespretan pad zbog kojeg je na kraju završila u Hitnoj nije spriječio da se pozdravi s Ivom Josipovićem.

Gospođa Anka je s još nekoliko stotina građana došla u Poslovni centar Lapad na susret Josipovića s Dubrovčanima.

Dok su se Josipovićevi pristaše i građani okupljali, gospođa Anka je pri izlasku iz dućana slučajno pala. Bila je pri svijesti, a u pomoć joj je odmah pritrčao HNS-ov vijećnik i pjevač Milo Hrnić. Nesretna mu je Anka na to samo rekla: Želim samo vidjeti Ivu i zagrliti ga.

Hrnić je istog trena pozvao Hitnu pomoć, ali i otrčao do Josipovića te ga doveo do gospođe Anke koja je ležala na podu. Čim je Josipović prišao, zagrlila ga je i poljubila.

Uz Josipovića je tada bila i poznata liječnica Iz padove, Nela Sršen, koja je novinarima prepričala kao je gospođa cijelo vrijeme govorila 'Bogu hvala što mogu zagrliti i vidjeti Ivu'. Inače, Nela Srčan čvrsto podržava Ivu Josipovića, a danas će provesti dan s njime jer će Josipović tijekom svoje kratke 'turneje' posjetiti i njen rodni Metković.

Milo Hrnić ispričao nam je kako mu je gospođa Anka kad je pala i rekla da samo želi vidjeti Ivu, na što joj je on rekao: Sad ću ti ga ja dovesti.

- Bez obzira na bol, čekat ću Ivu, samo da ga vidim - prenio je Hrnić riječi Anke Lujak koja je potom dodala 'kako joj nije žao što se razbila kad joj je došao njezin Ivo'.

Vrlo brzo stigla je i Hitna, a Ivo se nastavio družiti s nekoliko stotina građana, koji su ga dočekali stihovima Mile Hrnića 'Kome bi šumilo moje more sinje, da Hrvatske nije...'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 18:54