SAMO UZ NEDJELJNI

SPECIJALNO IZDANJE Like! donosi godišnju top-listu 215 najboljih doktora u Hrvatskoj

ZAGREB - Završio je dosad najopsežniji izbor najboljih doktora u Hrvatskoj, objavili su urednici magazina Like! Nakon višemjesečnog istraživanja, uredništvo Like!-a u svom novom broju, kojeg možete pronaći na kioscima ove nedjelje 27.10 uz Nedjeljni Jutarnji za samo 3 kune, donosi jedinu godišnju listu najboljih doktora po svim specijalizacijama koja će vam ikada trebati.

Doktori su birani po najpopularnijoj metodi koja se koristi svuda na svijetu: recenziraju ih drugi doktori, njih čak 760 iz cijele Hrvatske, a nisu mogli glasati sami za sebe, već su ocjenjivali druge doktore iz svoje specijalizacije kod kojih bi se i sami liječili. Dodo.hr servis za online naručivanje partner je ovog odabira, što i ne čudi, obzirom da je po prvi put u Hrvatskoj omogućio korisnicima da u samo nekoliko klikova odaberu termin koji žele i naruče se na pregled, što je do sada preko Dodo.hr napravilo gotovo 10.000 pacijenta u Hrvatskoj.

'Pacijenti imaju pravo znati tko su najbolji liječnici u Hrvatskoj', objavili su urednici Like!-a i voditelji servisa u zajedničkom priopćenju. 'Našim čitateljima i korisnicima želimo dati informacije koje će pomoći da donesu bolju odluku, odnosno, pomoći da dođu do kvalitetnije zdravstvene usluge'. Zato je i sastavljena lista 215 najboljih doktora po svim specijalizacijama u državi koju možete ekskluzivno pronaći samo u Like!-u.

Osim toga reporterski tim proveo je i jedan dan s ekipom hitne pomoći i sami se uvjerili kako funkcioniraju najutreniraniji timovi u državi. Fotograf Like!-a proveo je jedan dan s Joškom Paladinom, vrhunskim neurokirugom, i pratio ga je za vrijeme fascinantne operacija aneurizme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:46