UDARAJU PO OPORBI

Skandalozan istup na HDZ-ovom skupu: Zgazimo Kukuriku koaliciju jer ne želimo da nam homoseksualci šetaju po Poljani

'HDZ će u ovoj izbornoj jedinici dobiti dva puta više mandata nego SDP'
 Niksa Stipanicev / CROPIX

- Jučer su ovdje SDP-ovaci pričali viceve. Rekli su da će nas pobjediti na izborima u 9. izbornoj jedinici. Poručujem s ovog mjesta da će HDZ u ovoj izbornoj jedinici dobiti dva puta više mandata nego SDP- kazao je popodne u Šibeniku,na središnjem predizbornom skupu HDZ-a za 9.izbornu jedinicu, Ante Kulušić, saborski zastupnik u dosadašnjem, i trećeplasirani kandidat HDZ-a za novi saziv Sabora iz 9. izborne jedinice.

- Usudili su se govoriti da će dobiti potporu birača u gradu u kojem su na vlasti, gdje su u dvije godine uspjeli napraviti 300 metara trotoara, i postaviti deset ležećih policajaca . Dolazak SDP na vlast u ovome gradu najgore je što se Šibeniku dogodilo od kada je vladala kuga - ustvrdio je Kulušić.

Veliki specijal Jutarnjeg IZBORNI STOŽER 2011 >> sve o izborima pratite OVDJE

Onoga trenutka kad se predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor dohvatila kriminala i korupcije,nastavio je, sve se sručilo na nju. Međutim, HDZ će,na čelu s našom predsjednicom,unatoč tome voditi borbu protiv korupcije dolazila ona iz HDZ-a, SDP-a, HNS-a itd., jer ni HDZ ni SDP ni HNS nisu lopovi, nego u svim tim strankama postoje ljudi koji su napravili nešto protivno zakonu i zato moraju odgovarati – kazao je Kulušić.

Kao kršćanin, veli, ne vjeruje u uskrsnuće Dražena Budiše, koji je 1991. godine, kad je pao Drniš, rekao je da se srami što je iz tog grada.

Nije poštedio ni Radimira Čačića:

- Tu nam dolazi i Čačić iz poznate varaždinske auto-škole, koji je, na žalost, u Mađarskoj ubio dvoje ljudi. Dovode njega, a s liste skidaju čovjeka koji je popio dva piva i napravio dvije tisuće kuna štete na službenom gradskom automobilu – dobacio je rukavicu Kukuriku koaliciji šibenski čelnik ŽO HDZ-a ,ocjenjujući da je pravi šef lijevog saveza upravo Čačić, a ne Milanović, kojem poručuje da plati PR agenciju da ga nauči kako da šuti.

- Izađite 4. prosinca na izbore - vabio je Šibenčane Kulušić

- Da zgazimo Kukuriku koaliciju, jer ne želimo da nam homoseksualci šetaju po Poljani, ne želimo legalizirati drogu i ne želimo plaćati porez na imovinu.

Jadranka Kosor,predsjednica HDZ-a, nije propustila priliku u svom govoru napomenuti da je riječ o stranci koja se bori za prava obitelji, kršćanske vrijednosti i zaštitu branitelja i njihova digniteta.

Upravo stoga HDZ na svim listama ima hrvatske branitelje,a u 10.izbornoj jednici,kako je s ponosom istakla, je njezin savjetnik za obranu,najmlađi hrvatski general kojega su poslali u mirovinu, Damir Krstičević.

Kukuriku koalicija želi drugačiju Hrvatsku,kazala je Kosor, onu u kojoj će vjeronauk biti izbačen iz škola, onu koja namjerava preispitati ugovor s Vatikanom, i povući tužbu protiv Srbije i Zakon o ništetnosti,što se, dok je HDZ na vlasti,neće dogoditi,obećala je predsjednica HDZ-a u Šibeniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 22:52