TRANSPARENTNOST

SINČIĆ NAKON SUSRETA S PREMIJEROM 'Milanović nas nije ništa tražio, pričali smo o stanju u zemlji...'

Sinčić tvrdi kako se odazvao samo zato jer ima odgovornost odgovoriti na svaki poziv
 Goran Mehkek / CROPIX

ZAGREB - Na Facebook stranicama Živog zida objavljeno je kako je predsjednik stranke i jedini njen zastupnik u novom sazivu Sabora, Ivan Vilibor Sinčić, dobio poziv premijera Zorana Milanovića da se sastanu radi konzultacija.

Sastanak se dogodio danas u 19 sati na Iblerovom Trgu.

Živi zid je na svom Facebook zidu pojasnio i koji bi bio njihov uvjet za eventualno koaliranje - izuzimanje jedine nekretnine od ovrhe, no stranka vjeruje kako na to ni SDP niti HDZ neće pristati dok imaju samo jedan saborski mandat.

- Bila bi apsurdna situacija da Živi zid podrži SDP ili HDZ, a da mi i dalje hodamo po deložacijama, tj. da se nastavi s izbacivanjem ljudi iz domova od strane vlade koju mi podržavamo, napisali su.

- Takav scenarij neće se dogoditi i za to ne morate brinuti. Dakle, nema prodaje, trgovine stolicama ili izdaje. Samo ispunjenje naših zahtjeva zbog kojih ste na kraju krajeva i glasali za nas.

Nakon sastanka, Ivan Vilibor Sinčić je izjavio kako s tehničkim premijerom nije pregovarao o podršci.

- Pričali smo o krizi. Nećemo podržati nijednu stanu. Milanović nas nije ništa tražio, pričali smo o stanju u zemlji i o tome što treba napraviti u Hrvatskoj. Nismo pričali o podršci nego o stanju u zemlji i konstituiranju Sabora. Ne znam, vjerojatno nešto hoće nešto od nas, rekao je Sinčić, a prenosi N1.





Radi potpune transparentnosti i odgovornosti prema našim biračima informiramo javnost da je ŽIVI ZID dobio poziv od...

Posted by Živi zid on 5. prosinca 2015








Živi zid ima svoje zahtjeve od kojih nikada neće odustati. Jedan od njih je izuzimanje jedine nekretnine od ovrhe, banke...

Posted by Živi zid on 5. prosinca 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 02:07