O REAKCIJI ZASTUPNIKA NA SMRT ĐURE BRODARCA

Šeks žestoko napao HDSSB-ovce: To je banda četvorice, oni su odvratni lešinari!

Šeks nije želio komentirati riječi koje je upisao Andrija Hebrang u knjigu žalosti za Đurom Brodarcem - da je Brodarac Hrvatskoj dao sve, a da mu se ona nije odužila i da Brodarčeva smrt pokazuje da ova zemlja ide pogrešnim putem
 Damjan Tadić/CROPIX

ZAGREB - Potpredsjednik HDZ-a Vladimir Šeks današnji istup četvorice zastupnika HDSSB-a u Hrvatskom saboru koji krivnju za smrt generala Đure Brodarca stavljaju na teret HDZ-u ocijenio je suludim, monstruoznim, klevetničkim, sramotnim i lažnim i kao rezultat patološke mržnje prema HDZ-u i njegovom vodstvu, javlja HTV.

Radi se o morbidnoj manipulaciji smrću, jednom tragedijom. Radi se o bandi četvorice koji su perfidno iskoristili Hrvatski sabor kao hram demokracije, kazao je Šeks koji je zastupnike HDSSB-a nazvao odvratnim lešinarima.

Šeks nije želio komentirati riječi koje je upisao Andrija Hebrang u knjigu žalosti za Đurom Brodarcem - da je Brodarac Hrvatskoj dao sve, a da mu se ona nije odužila i da Brodarčeva smrt pokazuje da ova zemlja ide pogrešnim putem.

Ljudi koji, ne daju podršku kada se traži u hrvatskom parlamentu da se zaštita branitelja podigne na višu razinu napuštaju sabornicu danas ju zasigurno nisu smjeli koristiti za politički obračun. To je sramotno i bestijalno, ocijenio je HDZ-ov saborski zastupnik Josip Đakić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 08:58