ZABRANIO BI SDP

Šeks: Neću se ispričati SDP-u. Oni se trebaju ispričati HDZ-u jer tvrde da smo kriminalna organizacija!

 Goran Mehkek / CROPIX

ZAGREB - Potpredsjednik HDZ-a i Sabora Vladimir Šeks izjavio je danas kako nema namjeru ispričati se SDP-u zbog svoje izjave da bi Ustavni sud mogao razmotriti zabranu te stranke.

- Kome da se ja ispričam, zašto bih se ja ispričao SDP-ovcima - odgovorio je Šeks novinarima u Saboru.

- Ja sam uvrijedio SDP? Ja sam u polemici i vatri polemičkoj, kada je SDP nazivao vrh HDZ-a kriminalnom organizacijom, što je višekratno izjavljivao Jovanović, a potvrđivao Milanović, rekao da ako je vrh HDZ-a kriminalna organizacija, a vrh HDZ-a tvore predsjednica i potpredsjednici Vlade, predsjednik i potpredsjednici Sabora, dakle ako je vrh Vlade i Sabora kriminalna organizacija, onda je kriminalna organizacija i vrh SDP-a - izjavio je Šeks.

Zbog toga se, kaže, nema namjeru ispričavati SDP-u.

Nadalje, smatra kako se zastupnici te stranke trebaju ispričati HDZ-u, "jer neprekidno u različitim varijantama ponavljaju da je vrh HDZ-a, Vlade i Sabora, u koji i ja spadam, da smo dio kriminalne organizacije".

- Prema tome, neka se gospoda iz SDP-a ispričaju HDZ-u, jer njihovo opetovano vrijeđanje i klevete, njihovi izljevi mržnje, zaslužuju da se oni ispričaju HDZ-u - zaključio je Šeks.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:36