BEZ DLAKE NA JEZIKU

SDP-ovac OŠTRO NAPAO VODSTVO STRANKE 'Milanovića se za šest mjeseci nitko neće sjećati, a Milanka Opačić je stranačka sponzoruša'

 Mišo Lišanin/CROPIX

SDP-ovac Marko Melčić gostovao je u Studiju 4 HRT-a gdje nije štedio riječi kada je u pitanju Zoran Milanović i vodstvo stranke. Šefa SDP-a prozvao je gubitnikom, a stranačke izbore kraljem veljače i početkom ožujka nazvao je isforsiranim.

- Rano sazivanja skupštine SDP-a je ideja Zorana Milanovića. On ima ideju napraviti nekakav blitzkrieg, da možda prođe i bez protukandidata, i da nema puno diskusije- Mislim da on računa na to da će biti friško sjećanje da je on bio premijer, za šest mjeseci svi će ga zaboraviti, dodao je Melčić koji se dotaknuo i Milanke Opačić.

Ona je stranačka sponoruša koju je uvijek na funkciju stavljao šef stranke. Prije račan, sada Milanović...

Splitski gradočelnik Ivo Baldasar prije nekoliko dana pozvao je na smjene u vodstvu stranke, a Melčić kaže da u tome ima podršku.

- Mislim da je Baldasar malo istrčao pred rudo, on nije najpogodnija ličnost da prvi počne tu diskusiju jer on ima putra na glavi, što je otvarao tamo neki HOS-ov spomenik. Znate, kad se predsjednik stranke ulizuje desnici i nacionalistima, to je normalno. Ali kada to radi nekakav gradonačelnik u provinciji, onda je on kao kriv, komentira Melčić za HRT.





Zašto Konvenciju sazivati tako brzo, na vrat na nos, a ne da je se dobro pripremi, vremena ima 4 godine.Zoran Milanović...

Posted by Marko Melcic on 30. prosinca 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 03:48