OPET ODLETIO IZ RH

Sanader u New Yorku: Fakulteti bi mogli uvesti smjer 'medijski progon bivšeg premijera'

Nekadašnji je premijer nakon svega desetak dana ponovo sabornicu zamijenio predavaonicama Sveučilišta Columbia u New Yorku
 Damjan Tadić/CROPIX

Unatoč činjenici da je postao zastupnikom hrvatskog Sabora, Ivo Sanader izgleda sve manje vremena provodi na svome radnom mjestu. Naime, nekadašnji je premijer nakon svega desetak dana ponovo sabornicu zamijenio predavaonicama Sveučilišta Columbia u New Yorku, piše Večernji list .

Sanader je u ponedjeljak bio na predavanju dr. Ive Banca kojeg je ugostio Harrimanov institut , a na pitanje novinarke zna li što se događa u Hrvatskoj dok njega nema samo se nasmijao.

- Na Fakultetu političkih znanosti mogli bi uvesti smjer proučavanja kako se sve medijski progonilo bivšeg premijera - duhovito je dobacio bivši premijer te se požalio što mediji tijekom 'hajke na njega' ne štede niti njegovu suprugu i djecu.

Kao ni Sanader ni vodeći ljudi Harrimanova instituta nisu bili raspoloženi za razgovor s novinarima, no nisu skrivali da im godi što pojava Sanadera na Sveučilištu privlači diplomate, novinare i profesore.

Prema posljednjim informacijama, bivši bi se premijer trebao vratiti u Zagreb prije božićnih blagdana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:05