UPIS PRVAŠIĆA

RODITELJI PROZVALI RAVNATELJA JER JE NA SASTANAK U ŠKOLU POZVAO ŽUPNIKA 'Došlo je do propusta, nismo obratili pažnju na polariziranost u društvu...'

 Marko Todorov / CROPIX

Osnovna škola Jordanovac na roditeljski sastanak o upisu prvašića pozvala je župnika, piše N1.

'Cijenjeni roditelji, molim vas da se odazovete roditeljskom sastanku na kojem ćete dobiti informacije vezane za upis vašeg djeteta u prvi razred Osnovne škole Jordanovac. Na roditeljskom sastanku dobit ćete termin utvrđivanja psihofizičkog stanja djeteta u OŠ Jordanovac, a sastanku će nazočiti i školska liječnica i župnik'', navodi se u pozivu roditeljima koji je potpisao ravnatelj škole, profesor Davor Krnjeta.

Na pitanje novinara zašto je na roditeljski sastanak pozvao župnika profesor Krnjeta kazao je kako bi 'roditeljima dao informacije, jer se često javljaju nedoumice župnog vjeronauka i priprema za prvu pričest'.

Na potpitanje zašto je župnika pozvao na roditeljski sastanak svih roditelja, a ne samo onih čija će djeca pohađati vjeronauk, kazao je da bi to bilo bolje rješenje, da je to ipak trebalo bolje organizirati.

- Digla se buka, vidjet ću danas kako ću organizirati sastanak zakazan za sutra, moram se čuti i sa župnikom. Nismo to organizirali kako treba, došlo je do propusta u organizaciji, nismo obratili pažnju na polariziranost u društvu - rekao je Krnjeta za N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 18:34