SUKOB SE NASTAVLJA

Radio taksi Zagreb optužuje: Taksi Cammeo krši dogovor. Bit će opet problema

Strasti među zaraćenim zagrebačkim taksistima još se nisu smirile. Iako su nakon prošlotjednog fizičkog sukoba među zaposlenicima uspjeli dogovoriti što napraviti kako bi se u budućnosti izbjegli problemi, članovi Radio taksija Zagreb optužuju kolege iz Cammea da ne poštuju dogovoreno.

U čemu je problem

Tvrde da na stajališta u gradu Zagrebu cammeovci ne dolaze zagrebačkim vozilima nego onima iz Svete Nedelje, a uz to i dalje ulaze unutar kruga bolnice Rebro, što je nedavno i prouzročilo sukob.

- Čak 70 njihovih vozila iz Svete Nedelje dolazi u Zagreb svaki dan i koristi stajališta. Kad smo ih za to optužili, nisu negirali. Kad je o Rebru riječ, javili smo im što se događa i rekli su da će srediti situaciju. Povukli su tri vozila, no u roku od pola sata pojavila su se nova i sve je bilo po starom - optužuje Željko Petković, predsjednik Udruženja zagrebačkih taksista.

No, u Taxi Cammeu kažu da njihove optužbe nisu istinite: na stajalištima ne stoje ni njihovi zagrebački takstisti, a pogotovo ne oni iz Svete Nedelje.

Odgovor Cammea

- Uz to, naši taksisti ne ulaze u krug bolnice Rebro niti bilo koje druge bolnice, osim ako imamo poziv. Nećemo našim korisnicima reći da hodaju do stajališta jer znamo da su nam korisnici često slabo pokretni i stariji ljudi. Ako nemamo naručenu vožnju, stojimo na stajalištu. Optužbe su apsurdne i potvrđuju nam da su oni dogovor prihvatili neiskreno - kaže Miroslav Hoffman iz Taxi Cammea.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 03:10