DVOBOJ NA RIVI

Puljak i Ivošević: ‘Ne bojimo se građana!‘; Kerum: ‘Želim raskrinkati te ekstremiste!‘

‘Moja misija je da raskrinkam licemjernog Puljka i zamjenika kojeg štiti, koji je fašist i šovinist‘, rekao je bivši splitski gradonačelnik

Ivica Puljak i Bojan Ivošević; Željko Kerum

 JoŠko PonoŠ/Cropix

Ivica Puljak i Bojan Ivošević, gradonačelnik i dogradonačelnik Splita u ostavci, u subotu su u Splitu u Marmontovoj ulici razgovarali sa Splićanima kako bi doznali što ih zabrinjava, javlja N1 Televizija.

Ivoševića su okupljeni novinari upitali može li Puljka na prijevremenim izborima opteretiti njegova optužnica.

- Ništa što građani izaberu ne može opteretiti građane - rekao je dogradonačelnik Splita u ostavci te dodao da će se na izborima nastaviti boriti za grad. Ustvrdio je da više neće primati naknade.

image

Ivica Puljak i Bojan Ivošević tijekom druženja sa Splićanima

Josko Ponos/Cropix
image
Josko Ponos/Cropix
image
Josko Ponos/Cropix

Puljak je rekao da želi da Ivoševiću i njemu građani kažu što misle o njihovom radu.

- Mi se ne bojimo svojih građana. Mislim da nijedan političar to nije napravio, da kad se dogodilo da u jednom gradu postoje politički prijepori, da izađemo i pitamo, ‘dragi građani, što vi mislite’. To je vrhunac demokracije - rekao je gradonačelnik Splita u ostavci te dodao: "Mi se svojih građana ne bojimo."

image

Ivica Puljak i Bojan Ivošević

Josko Ponos/Cropix
image
Josko Ponos/Cropix
image
Josko Ponos/Cropix

Kandidat Hrvatske građanske stranke (HGS) za splitskog gradonačelnika Željko Kerum u subotu se također našao među građanima Splita te je komentirao istup Puljka i Ivoševića, javlja N1.

- Ako pljuješ po Hrvatskoj i po Splitu, a želiš biti vlast u Splitu, sramota je onoga koji takvom čovjeku daje glas. Ako oni pobjede, to je sramotno za ovaj grad i za državu - rekao je Kerum.

Kerum je ustvrdio da ga ne zanima hoće li ući u drugi krug prijevremenih izbora.

image

Željko Kerum

Josko Ponos/Cropix

- Moja misija je da raskrinkam licemjernog Puljka i zamjenika kojeg štiti, koji je fašist i šovinist. To je činjenica i narod mora to shvatiti. Netko mora stati protiv toga - rekao je bivši splitski gradonačelnik.

Kerum navodi kako nije tema što on može ponuditi Splićanima, već da “ovi ljudi ne mogu voditi Split”.

Uvjeren je da većina u Gradskom vijeću neće dati ostavku. “Da je čovjek, dao bi već ostavku. To je sve laž i prijevara”, istaknuo je Kerum.

Rekao je da Puljka i Ivoševića drži ekstremistima te da je bitno da oni ne vode grad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 03:11