KREĆU RAZGOVORI

PRVI FAVORIT ZA MINISTRA PRAVOSUĐA? Juro Martinović priznao: 'Da, ja sam kandidat za tu poziciju, ali Oreškovićeva je zadnja'

 Ronald Goršić / EPH

Jučer je prostrujila vijest da je Tihomir Orešković potvrdio prva tri ministra (Panenić, Dobrović i Romić), ali vrlo brzo uslijedio je demantij iz Mosta. Glasnogovornik Grmoja rekao je kako bilo kakav dogovor nije bio moguć iz jednostavnog razloga što je mandatar bio u Kitzbühelu i dodao je da bi se razgovori o ministarskim mjestima mogli voditi od ponedjeljka do srijede. Na tu temu danas je za HRT progovorio i Mostovac Juro Martinović.

- Mi smo označili više ljudi za svaku poziciju i odlučit će se u tim razgovorima s mandatarom i njegova će riječ biti važna osobito u ovim važnim segmentima važno za ekonomiju, to je gospodarstvo, financije ali i na drugim će mjestima imati utjecaja. Tko su ti ljudi? Ne bi o tome govorio, takav je dogovor da ne bismo, ajmo reći, nekoga nepotrebno kompromitirali, izjavio je Martinović, a na pitanje je li on kandidat za ministra pravoduđa, kao iz topa je ispalio:

- Da, ja sam kandidat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 12:45